Maud i Skoby

Maud i Skoby

Om bloggen

Jag tycker om bilder och jag tycker om att skriva. Så varför inte ha en blogg? Här kommer jag att skriva om och visa bilder av arbetet med min keramik, om gården, om mitt liv och om mina drömmar.

Utställning i Märsta!

UtställningarPosted by Maud Andersson Tue, April 14, 2015 10:17:05
I går satte vi utställare och medlemmar ur gallerigruppen på Kulturstugan i Märsta upp vår kommande utställning. Kulturstugan drivs av oss medlemmar i Märsta Kulturförening.
Jag själv ställer ut olika unika vaser med varierande former, dekor och färg. Det är på ett tema som jag arbetat en tid med och som jag kan variera på många sätt.
Lena Månsson har med olika vävda textilier, gjorda i olika tekniker och med olika användningsområden. De är mycket väl gjorda, med en precision som brukar kännetecknas textilkonsthantverkare.
Thorbjörn Stensson fotograferar ofta naturen och har ett skarpt öga för intressanta motiv med en vacker färgskala.

Tillsammans är det en väldigt finstämd utställning, där färger och former samspelar på ett rofullt sätt. Gallerigruppen tänkte väldigt rätt tycker jag, när de föreslog just oss tre medlemmar till detta. Det känns väldigt roligt att få ställa ut i min hemort Märsta, där jag själv har bott under åtta år tid och fortfaranade bor nära till. Förutom att se utställningen kan man också fika på vårt café och titta i vår butik.
Hjärtligt välkomna! Hoppas vi ses!